Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe spletne strani www.piip.si (v nadaljevanju PIIP), ki je v lasti omenjenih skupnosti. Z uporabo strani oziroma katere koli podstrani se strinjate s pogoji uporabe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani www.piip.si močno odsvetujemo.

Uredniki strani www.piip.si imajo pravico spreminjati kateri koli del spletne strani – brez vnaprejšnjega obvestila, razen v primerih, navedenih v nadaljevanju tega besedila: v primerih, v katerih gre za oglase. V primeru slednjih se lahko objava zavrne ali spremeni, vendar so spremembe možne le v soglasju z avtorjem oglasa, razen če gre za spremembe lektorske narave. V primeru citiranja ali nadaljnje uporabe besedil s spletne strani piip.si je potrebno navesti vir – www.piip.si , in, če je le- ta naveden na spletni strani PIIP, tudi ime in priimek avtorja. Povezav na spletno stran PIIP pa ni dovoljeno narediti na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo urednikov PIIP mora biti taka povezava nemudoma umaknjena s predmetne spletne strani. Razen na način, opredeljen zgoraj, je na drugih spletnih mestih in/ali v drugih medijih brez dovoljenja urednikov PIIP, prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati logotip in/ali vsebine spletne strani PIIP.

Pri uporabi strani www.piip.si je prepovedano:

Izvajati in/ali spodbujati k vsevrstnim aktivnostim, ki so v nasprotju z zakonodajo.

Širiti vsebine, ki spodbujajo kakršno koli diskriminacijo in/ali spodbujati kakršno koli diskriminacijo.

Uporabljati spletno stran za oglaševanje, ki ni v skladu z ostalimi pravili uporabe spletne strani PIIP, ki jih opredeljujejo uredniki PIIP.

Lastniki objavljenih oglasov soglašajo z objavo oglasa na spletni strani www.piip.si. S tem soglašajo z vsemi pogoji uporabe spletne strani. Objavo oglasa za lastnika nima nikakršnih finančnih posledic, objavljeni podatki pa so informativne narave. Dogovor med lastnikom in potencialnim uporabnikom ni domena strani oziroma pobude PIIP – PIIP le spodbuja ustvarjalno rabo pod-izkoriščenih prostorov in kot tak opravlja vlogo stičišča ponudnikov in ustvarjalnih pobud. Hkrati PIIP ne jamči za pravilnost objavljenih podatkov - zato jamči spodaj podpisani lastnik.

PIIP deluje neprofitno in po načelih socialnega gospodarstva.

Uredniki strani PIIP lahko pogoje delovanja kadarkoli spremeni.